Over Ons

Sinds ons eerste bezoek in 2009 zijn we betoverd door de AUDE. Over kronkelende wegen met nu eens weidse vergezichten, dan weer verrassende wisselingen van kleuren, velden en wijngaarden, met fiere gebouwen omgeven door kaarsrecht wiegende cipressen waanden wij ons in Toscane. 

Het land en de mensen kregen doorheen de jaren een naam en gezicht, en nu weten we waarom de Fransen deze streek “LA PETITE FRANCE” noemen. 

In LE PUGET, een voormalige commanderij van de Tempeliers, renoveerden wij met veel liefde een kasteelloft met zicht op de CANAL DU MIDI, de geklasseerde Romaanse kerk van MONTREAL en de trotse PYRENEEËN. 

In het najaar van 2013 kwamen we op het spoor van het voormalig wijndomein LE LIET, bestaande uit een kasteel en natuurstenen bijgebouwen gelegen in een schitterend domein/park van 12,5 ha. Deze parel, midden de wijngaarden van de CABARDES, bevindt zich op nauwelijks 5 min van CARCASSONNE.   

Tijdens ons prospectie bezoek werden we getroffen door de authenticiteit van de natuurstenen gebouwen, de rust en natuurpracht. Vanop het dakterras van het kasteel zagen we twee hindes niets vermoedend drinken van het zwembad.  

Overtuigd van de hoge intrinsieke kwaliteiten van dit magnifieke domein besloten we een nieuw hoofdstuk te schrijven.  

Dit leidde tot de verwerving midden 2014 van de bestaande gebouwen gelegen op het parkdomein van 12,5 ha.

Vertrekkende van de bestaande natuurstenen gebouwen ontwikkelen en renoveren wij in totaal 20 woningen.

Daarvan zijn er intussen 13 verkocht aan mensen uit België en Nederland, die naar aanleiding van een bezoek verliefd werden en besloten hun droom waar te maken.

Vanuit onze ervaring als klant geven nu we zelf mee vorm aan de realisatie van de verlangens en dromen van onze klanten.